▸ america's next top model . . ... ♬
Tuesday, 23 August 2011
♥ posted at: @13:27:00
0 wishes // make a wish?




salam readers ! hari yang indah ye arini , xde ujan , semalam , kelmarin , asik ujan je kat batu gajah , perak ni . . petang je ujan , tp xbanjirbanjir lagi , hehehe . . haa , ade tengok america's next top model x semalam ? ade ? xde ? kalu sape yang xtengok , semalam final tau , da 2 minggu aku xtengok , rupe2nye da final . mate da mngantuk tahap cipan tapi kalu xtengok final rugi la , bazir je mase2 aku dulu duk tengok2 tapi final terlepas . so , bersengkang mate la aku semalam , semate2 nk tengok sape yang jd america's next top model , dari awal tu xsure plak bape orang sume model tu , sebab da tengok pon separuh jalan da . yang terkejut nye , finalist nye adelah . . . . . . .


- whitney


- anya


haa , tinggal due orang ni je da ,yang terkejut tu , c whitney pon bley masuk final . . kalu anya tu memang dy tu berbakat la , dari awal asik dengar judges puji2 dy je , lam ati ni da agak2 yang c anya akan jd america's next top model .cm ade package je kn , hehe . .




america's next top model




anya & whitney


nahh , dari 13 orang da jd 2 orang . . tengok , cumey kan c anya . . whitney pon cumey cume badan dy gemuk ckit , c anya tu slim je . .
time ni diorang tengah berdebar2 tunggu result . . smpai aku pon bedebar2 , sape yang akan menang yep . .
and da winner goes to . . . . . . . . . . . .
-


-


-


-


-


-


-
WHITNEY !!





yeeeaaaaahhh . . whitney ! tepuk tangan !
akhirnye , america's next top model , whitney . . .
kepada anya , jangan sedih2 ye , xpe , jd naib juare pon okay je . .
kepada whitney , omg ! kau menang ! congrates , kau memg cun pon walaupon gemuk ckit , tp tu x mematahkan semangat kau nk menang,kn? bagus2 . .
yg paling aku tertarik kat ayat whitney ni mase audition dlu , dy ckp dy xkn tukar bentuk badan dy , sbb dy nk jd diri sendiri , dan dy nk buktikan yang golongan orang yang berbadan besa cm dy pon bley capai ape yang diingini dan xperlu nk tahan makan , diet ape sume semate2 nk capai impian masing2 . . so . . da terbukti ape yang whitney cakap , gudjob whitney !


antara pic2 whitney . . .




cool


pic ni xbape ok


cumey !




memang model la , cun gile . . xsangke betol . . haha , sbb dlu dy ni cm gedik skit , sbb tu aku pon xbape suke whitney ni , tp minggu yang aku miss tu , ade part yang whitney hampir2 nk kne singkir , c anya ckp padan muke kat whitney , xsangke aku , c anya sebelom2 ni ok je . . hmm . . dy cm confident menang kot , tu yang riak ckit , pape jela anya , tp semalam whitney sgt2 cantik . . c anya tu semalam time last game , diorang kne jalan atas pentas peragaan tau , kne pakai versace nye design , tp c anya ni cm xbersemangat je jalan , whitney plak memg semangat la , jalan dy . . fuuhhh , cun ! sbb tu dy menang kot , hahaha , pandai je aku wat andaian . . hehehe  , okay , dah2


p/s : ni 8tv nye okeh , season bape , xtau .hehe


- THE END- hehehe , tke cre =)







◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011