▸ demn!publicholidaysucks ... ♬
Friday, 16 September 2011
♥ posted at: @18:13:00
0 wishes // make a wish?



heeee , xde insurans tol publicholidy arini..
wat menyampah nyampah je ..
ade ke patot awal2 pagi lagi kami da siap2 tercongok kat JJ IPOH ni , dengan azam yang kukuh mau tengok HANTUBONCENG,at the end ? kami yang terbonceng depan kaunter sebab da SOLDOUTTTT !

arrgghhh , best sesgt ke ha antu tu ?? sampai sold out bagai .
ngadengade je .. huu~~
frust tokk ! 





nasib kami la .. yg ++++spoil plak , 
macik ni g lintas kami punye queue . panas betol.da la banyak cakap.nahh , padan muke xbley tgok gak antubonceng.hahaha.siyes aku gelak time tu.buuweeeekk :P padah potong queue orang yg berbudibahasa mcm SAYE ! :)


so , melepak jela kami di JJ , sume kedai da masok , eskem pon aku bedal sume , last2 kami duk kat kerusi , pastu usha awek lalulalang ng bf masing2.waaaa,haru betol.pegang2 tgn , gelak2 manje , waaa,maaaa ! abahhh ! anak dare awak berdue nk kawen ! huu..sabo jela..:(


pastu balik la kami , punye spoil mood aku smpai nak jalan pon malas.siyes..balik bilik , ujan la plak , untung ler ade rumet yg baik hati , yg tolong angkatkan baju2 aku kat ampaian . mekasih ye rumet cyg ! ..


dari xde pape , nahh , aku tengok antubonceng sonsorang atas katil.lagi nikmat dari duk lam panggung . bley aku baring , golek2 , guling2 . lagi heaven dowh . huh .
jimat duit aku.sebenarnye semalam aku da siap2 donlod movie ni , tp konon lg syok tengok kat panggung . haha . last2 , lam bilik + atas katil ++++guling2 ketawe sorang2 .:)


so , tu la publicholiday aku . spoil je.tp pas tengok antubonceng . heeee, best woo . ok la . lagipon zizan tu memg smart pon + julianaevans yg sedia2 cm barbiedoll tu +++ jue aziz yg cun tu . cool la :)


nahh , sesape yg belom tengok , cepat2 g tengok ye . yg malas nk beratur + sesak2 + seksa bile tiket soldout cm aku . nahh link donlod , donlod & guling2 atas katil ye ...
TEKAN SINI NTOK HANTUBONCENG
credit to JIEAZZMOVIE.NET ye :)
selamat menonton :) peace !




p/s : oppsss , xlupe nak ucapkan SELAMAT HARI MALAYSIA ! love malaysia ! yeahh


◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011