▸ ^^ ~ meronggeng di sempadan THAILAND ~ ^^ ... ♬
Sunday, 25 September 2011
♥ posted at: @16:22:00
0 wishes // make a wish?



thailand maliiiii~~
setelah berkurun xhupdate blog , bru skarg ade mse nak tercongok depan lappy . reason ?? bru balik dari sempadan thailandddd lolzz


21-23sept kot , eeerr lupe . tp area2 tu la..
kami g thailand just ntok lengkapkan kami nye buku log.
klu xgi , xlengkap la buku log aku tu.
zzzzz... correction ! bukan g thailand , tp g sempadan thailand , kat padang besar tu , kat perlis :)


mule2 cm esaited la dapat jejakkan kaki kat negara orang , obesi la tuhhh :)
tp da lame , cm boring je , best lagi negara sendiri :)
haha , cakap cm duk obesi lme2 je . haha
cakap nak sedap je .
tp xsedap pon . siyes .


so , sepanjang disana------------>
cepat sediakan mata anda untuk melihat pic xtentuhala ni :)



ni otw g , anne yg bawak kete en.trainer sbb xmuat van :)

aku & hui , berposing duk blakang.haha

yeah,ni thailand !

ni kat kastam , check pelancong dri thailand :)

blagak je nih :)

thailand ^^




dah? ok dah . kami smpai kangar lam kul10p.m
terus call tuan nye homestay , kirenye duk homestay la kami 3 ari ni. wuwuuu , ley than homestay ni , bilik ade 3 oo
2 ber'ekon' plak uhh , satu lagi ber'doubledecker'
haha. bilik air ade 2 , toilet pon 2 
ruangtamu pon besa , sofa lgi.kre ok la rm400 ntok 3 hari :)


tu la kenangan sepanjang disana , xbest mane la , lagi best duk lam bilik sendiri , ley guling2 suke hati.
sooo , ape tunggu lagi , jum gulinggg....
:)



◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011