▸ ingat pesan sy,k? ... ♬
Thursday, 21 April 2011
♥ posted at: @19:17:00
2 wishes // make a wish?


assalamualaikum..hai..arini sesaje nk post sal ni..sdey kot aku arini..asik meleleh2 je air mate aku ni *da control,tp stil kua,cm bdoh je aku ni..huhu
hmm..bukan aku sesaje nk tarik perhatian sesape pon,ntah arini sensitif gle la aku ni *emooooo :(
petang tadi pas lecture promosi td,aku lepak ng mr.iron ni..
sebenarnye,mber aku ajak aku g men carom *ntah btol ke x aku eja mende alah ni..hentam jela ika oii..
haa..pastu aku tanak g,igt nk tdo je,kepale sakit..haish..
pastu mr.iron ni dtg kat aku..ckp2 ng aku..
mule la berair2 mate aku ni..tahan sdey,yela..lagi 23hari kot aku ng dy..nati da terpisah jaoh..hmm..:(
agak2 menyedihkan..tp..terpakse..walau cane pon,aku kne jugak..xley elak..so.......
kena hadapi gak..
byk pesan2 yg dy bg kat aku td..hmm..antara nye :

: jage diri elok2
: jage time makan
: jgn bagi org buli..tegas tp lembut
: kalu sakit,ubat tu makan
: ade pape xtau,tye dy
: jgn bg org laki len pegang2
: jgn layan staf2 kat pkd
: igt walau jauh pon,dy still syg kn aku
: peluk isya (teddybear) ble rindu dy
: kalu sakit,g clinic
: jgn lupekan dy


agak2 wat aku nges balik :'(
oke.nges lagi..haish..airmate ni still kua ble aku igt pesan2 dy ni..
antara ayat2 yg wat aku tambah2 nges :

: ble dy jauh nati,da xley gurau2..lepak2..
: msih igt awal2 sy ngorat awk :(
: igt lg x kte kne halau time dating..
: nati jauh,da xde org nk kesat airmate awk lg..
: igt lagi 1st time kte g jln2 kat OU..
: nati jpe,sy blanje awk mam eskem lg eaa..
: sy jauh nati,awk jgn bia org2 buli awk taw..
: sy syg awk..
: syg awk sgt2 :(

oke.da.
airmate aku kua xhenti..smpai cni je:'(
salam :'(
mr.iron ku :)

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011