▸ theMINES->klCC->go.go ! ... ♬
Sunday, 17 April 2011
♥ posted at: @16:51:00
0 wishes // make a wish?


heee...mines ! klcc !
huhu..g jenjalan cari makan..hehehee...
weekend??hm..nk watpe yep?da tade idea slain idea bernas kak MJ yg tetibe ajak aku jenjalan.
hehee..aku pantang diajak.mau je..tade tolak2..huhu..
weekend ni just aku nk kak MJ je..berdue..hihii..
g mane??g theMINES n klcc..
haa..ari jumaat bersamaan 16hb april 2011,pukul 8.3opg..
dapat msg kak MJ..
'IKA ! BANGUNBANGUN ! '
haish..cm xlalu gle mate aku nk tengok dunia ni,penat seh ari2 bangun awal,weekend nk gak tdo mati lam bilik sonsorang,.yela sonsorang da rumet aku balik KT..huhu..
tape2..aku tdo bilik k.fara..hehehee..
haishh..larat tak larat aku kne bangun gak..window shopping time !!yahuuuu !
salah satu hobi aku sejak kebelakangan ni,yela,..wit elaun da kopak,kne window shooping jela..huhu
jomjom !g mines ! haa..
perjalanan aku bermula ng nek KTM..yeaahh3..go to SERDANG !
pastu aku nek MINES CRUISE !ooo0yeh !
best dowh,walaupon aku gayat gle nek bot,tp yg ni..syok !tade gelombang..
huhu..tasik kn,ne ad gelombang..hihihi..
jom usha pic aku nek cruise ni..ooo00yeh!

1st time nek !hoho..syok !

winkwink :)

haish..org blakang nyibuk.huhu :)

jomjom mines !

puas mam kat MINES,aku start window shopping..hmm..ta byk pilihan kat cni,besa,tp tade orang..cm suram gle la..tatau npe..tmpat besa..sakit gak kaki aku jln2 cni,tp mne orang ha??dak2 mne je lepak2 cni??masterskill kajang??kot,sbb dyorg dekat kot,aku thu sbb ex gf abg aku kolej tu,salu post kat fb dy g mines..hehehee..aku x stalk,aku tgok je,da kua kat home aku,aku bce jela..hihi..
tatau nk watpe,aku g kl sentral blik,n wat kputusan nk g klcc..
dengar2 ade pc fair..huhu..
layan jela..borim kot kat blik..
jomjom klcc plak !!

mane pc fair??



the mines lagi !

mines.mines !

hmm..pic kat klcc ta byk sgt la,coz da penat..
ehhh3..
kteorg g pc fair,pergghhhh !
org cm pasar mlm..huhu..byk gle kot..
besau lak tu tmpat diorg wat pc fair tu..memg bertambah2 sakit kaki aku..huhu,,
bajet pkai heels la..amik kau,melecet..da ta ley jalan..
hahahaa....

ni la jd ble g pc fair pkai heels..aku cmpak je.huh

hahahaaa...akibat pkai heels kn,
end of da story,cmpak je heels tu dri kaki aku..peerrghh..sakit kot..
ta tahan.huhu..
n aku pon balik la..nwey,syok kot jenjalan..pc fair memg terbaik,pe yg xbaik,aku tade wit nk shopping !hukhuk..
tgu la pc fair akn dtg..aku memboros !huhu..
tke cre..smpai cni je.
----end of da story----

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011