▸ sronok BERweekend =) ... ♬
Monday, 4 April 2011
♥ posted at: @00:09:00
0 wishes // make a wish?


fuuuhhhhh...fuuuhh....
hiiii....salam 1 malaysia !
heheheee....lame da xjenguk bende alah nih..hihi..rindu la plak..adui aiii...
haaa...entry ni nk citer sal weekend yg da berlalu ng jaya nye*cewahhh..bukan men blagak..ye la..xde masalah..huhu..cakap beragah nk mati sial..hahaha
xde la..meh nk citer..canni..haaa...
aku tetibe la kn,rase senang ati la..pe yg serabut kn ati aku dlu..skang da xde..
aku da bley hidup ng aman..huhu..bru aku thu n lihat ng mate sendiri beserta mengalami sendiri,aktiviti harian sorang budak nih..huhu..
yela,dlu cm gelabah,tataw pe dy wat ble weekend,skang aku da taw..
huhu..
suke ati la kn,da npak cmne kehidupan dy yg slame ni aku asik BERPIKIRAN NEGATIF...huishhh..
x elok taw klu asik berfikiran negatif,haa...cara mengatasi,korang tgok sendiri lah cane life dy..
bru korang puas ati,cm aku..*huhu..tetibe nk senyum..
blah la,lantak pe org nk ckp,aku nk senyum gak..jnji aku hepi..huhu..
ati aku ngah berbunga2 taw..huhu..*dalam ati ade taman..



hehehee..cewahh..bukan men lg aku kn..
ta kesa la weyh..maybe ni hari aku,so aku yg bergelak ketawa,ntah sok luse,hari sape plak..hihi..
korang ta yah la wat2 nak muntah bce entry nih,aku pon xsangka aku wat entry nih..hahahaaa..
muntah la,aku ta kesa,hihi..akupon da termuntah2 bce ayat poyo cm cibai je..*lantak ah..

haaa....korang taw pe aku wat weekend nih???
alu MELEPAK kn diri...huhuhu..
keje aku lepak siang mlm..
org bujang kn,bese la..
tp korang jgn pk ngatif,aku lepak xkacu org len taw,xde plak tambah2 dose mgumpat org,just lepak tenang kn dri je..
hehehee...
makan2..da tambah2 kegemukan aku nih..


jengjengjeng....ika yg gemuk :)

pape hal,..aku hepiiiiiiiiiiiiiiiii sgt2 !!!mmuuuahahha..
cyg u lebih la...bubye sume !



◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011