▸ thanks..hargai sgt :) ... ♬
Monday, 11 April 2011
♥ posted at: @02:54:00
0 wishes // make a wish?


hmm...gd evening sume:)
bapak hepi kot aku ari ni...hehehee..
yela..asikasik sdey je aku ni..kne la bergembira jugak,kn..*poyo gle
hmm..xde la kn..asik susa gle nk msg..bz je memanjang..mau x hangin aku...*org len ni,da lme bg plempang.aku ni bek..xde la wat cmtu :)
hm..tp td aku g la mkn ng rumet aku kn..shima..pastu tgah2 mkn..shima ckp:

sima : ehh...tu MR.X mu..ng geng2 muhi skali...
aku : aaaahh??ade ke?
sima : hola..blakang..tgah cri mkn..
aku : hmm..bia jela *ati ngah sdey :(

jawap aku kat sima cmtu..blagak cm ok..tp lam ati..tuhan je tau..bajet cool la..*mak ang, innocent gle mke aku time ni..nk lempang pon ade..huuu~~
aku trus je koya2 cool..skali..
tbe2..dy dtg kat meja aku..

mr.x : da mkn?
aku : da..*mke still majuk + ngok gle
mr.x : ad mkn ubat x?
aku : ad..da mam td *koya gle,pdhal aku xmkn pon..skit terharu la coz amik berat :)
mr.x : bagus (smbil tersenyum)

tbe2 ad plak geng diorang dtg ramai2 kat meja aku *sj nk wat semak ckit kot..
dtg plak sorang nih,bwk eskem *pergghh..mleleh air  liur aku..ciss..tade tmpat len dy nk g..
mke innocent aku wat ble mr.x usik aku,.sdap nye eskem...:)
haiz..aku ta ley mam la,batuk :(
aku wat ta taw je dorang mam ramai2 eskem tu...*huuu..sdey nye :(
pastu,diorang pon nk blah coz da dpt mknan msing2..aku stil hirup air suam yg aku order td..*sgt2 sdey
time mr.x nk bgun,dy ajak aku bgun skali *pehal plak ni??
dy ajak aku g koperasi kat cafe tu..*cm mini mart la..
aku pon ikot jela..pastu dy suh aku pilih nk eskem pe..*peerrgghh..terkejut sy di buat nye??
haiz..lam ati aku,bia btol ni,ke nk maen2 kn aku je..mke dy sguh2 kot..
aku pon ckp la..nk yg wane pink tu bley??dy pon amik trus g byar..
heeee...ske2...dapat eskem !
sblm dy gerak,dy sempat pesan......................

nk mam nati,niat ubat taw..pastu mam air suam byk2..kang mlarat batuk tu...ok?

aku dgn bangge nye mengangguk cm burung blatuk..hahaha
ske nye,,..hepi nye..igt dy da xlayan aku...xsyg aku lg..huhu...

thanks awak..syg awak sgt2 :)


tadaaaa..ni la eskem tu..sdap sgt2:)

p/s : hargai la pe yg dy wat ntok kte :) okeh.?bbye ! thanks 4 reading this entry :)

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011