▸ kenape aku ? ... ♬
Monday, 22 August 2011
♥ posted at: @21:07:00
0 wishes // make a wish?




salam ,
kenape aku ? sebab Dia syg aku la tu Dia uji aku banyakbanyak kn? xpe , sebelum ape2 jadi , bia la aku semadikan kisah cinta , wahh cm bajet je bunyi , tak2 bukan kisah cinta tapi perkenalan kami . . napak sopan sikit ayat tu , hehe . . bia aku semadikan kisah perkenalan kami dalam blog yang xseberape ni , . nahhh , bagi yang xtahu , meh teman nak crite , tp jangan kome mengate teman ye , teman cume nak kongsi :)


kisah kami , bermula bile aku naik semester 2 di kolej sains kesihatan bersekutu sg.buloh , n xsangka ade 4 orang senior yang kne repeat masuk kelas kteorang  . . sorangsorang senior tu memperkenalkan diri kat depan tapi aku langsung xamik port , malas , cm xpenting je kn . so , ade la satu aritu , bestbestbest friend aku , haha , c misster macho ni , cakap kat aku 'ika , ade orang minat hang , dy ckp ang pakai tudung pelik ' ehh , lebih kurang cmtu la ayat dy , eh , ape plak , aku yakin sgt2 yang time tu c macho ni just nk main2 kn aku je , ceehh , lepas tu c macho panggil aku g blakang kelas , ape plak c macho ni , siyes aku xpaham , pastu dy tunjuk kat salah seorang senior tu , dy cakap ni la orang yg ckp cmtu kat hang , aku pon ape ni macho , nak gurau pon agak2 la , xkan senior kot , so aku blah je . .


lepas tu , tibe2 ade satu petang tu , c macho mesej aku , 'ika , isya nk no hang , bley aku bg ?' hah??nk pengsan aku bce , hahaha , so , aku ckp kt macho , klu ko rse dy x main2 kan aku , bg la . dy pon bg la , xsampai bape minit , naahh , ade msg masuk , yg cute nye , dy bukan cm org len , nk kacu2 , tp dy x , dy trus ckp dy tu isya , pastu nk kwn ng aku , myb tu kot yg wat aku trus tertarik , hahaha , malu malu , lepas tu mule la detik2 perkenalan kami , cewaahh , now , da setahun lebih kami kenal , macam2 kami lalui , suka , duka , sume kami tempuhi bersama2 , .


ntah nnt ape jd pada kami , aku pon xtahu , tp kenangan yg dy bg memg cukup2 aku hargai . . .


sweater tu ! dy punye , aku pkai je


c patrick !




blackforestcheesecake :)


my bigbig teddy






haha , siyes aku xsangke , senior yang masuk kelas aku dlu yang aku langsung xamik tahu tu la yang aku syg skarg , hahaha , unik x ? eh , lupe , ade satu part yg paling lucu , bodoh gile bile aku ingat balik , ni . . sebelum aku knl dy kn aku xamik perhatian langsung time senior memperkenal kan dri dlu kn , so memg aku xkenal la dorang ni , tp c macho la dy gosip2 kan kak mj ng isya , hahaha cm bodoh je aku , dlu ble ade gosip2 ni suke la aku kne kn dorang2 ni , so aku pon konon2 nk kne kn kak mj la , aku pgil2 isya ckp kak mj kim slm la ape la kn , at last , aku yang jatuh cinta , syg bgai nk rak , hahaha , malu kn . . tp tu la kisah kami yang xseberapa ni , bukan nk menunjuk but sebagai tanda ingatan . yeaah ! haa , time g date , eh date ke ? date kot , hmm kat court netball , hahaha , salu je kami kne halau oleh warden . . hahaha , muke suci cm ni salu je kne , hahaha . . but our 1st jumpe , kat lua kelas , ni lam kelas kami msg2 , tp aku xbrani nk jumpe dy walaupon lua kelas , tp aritu time last day sebelum balik cuti sem , dy ckp nk jumpe aku kat lua , tp aku segan , aku sangat2 takot ng senior tau , but kawan2 aku ckp g je , bukan ape pon , so aku ng berani nye kua , jumpe kat tepi kelas , ya Allah , time tu tuhan je tau ape yg aku rase , hahaha , takot sangat2 . tp character dy yg wat aku selesa ng dy , rse hepi ng dy n rse selamat je ng dy . . blah la kau ika,hahaha


hmm , . xpe la , aku pon xtau nape aku post ni , just nk bia kan ia bersemadi lam blog berhantu aku ni , walaupon depan sume orang aku cover airmate aku , but aku xley tipu ati aku , no , no bukan nk suh korang kasihan kn aku , just , xpe la , okeh la . . jum off blog , g tdo sume ,jum3 :) bubye , nite


◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011