▸ a little love . . ... ♬
Thursday, 25 August 2011
♥ posted at: @20:42:00
0 wishes // make a wish?






salam n gudevening readers =)
why im smiling right now ? coz today , me , jalanjalan + shopping + window shopping . . kan da payday semalam . . jadi OKB la , beli sushi ! haha , jakun x aku hepi dapat makan sushi ? lantak aa , jnji aku hepi .


eh , eh . . pagi td , done with FAST FIVE ! yeahh , sangatsangat power gile la movie tu , terangkat oo , memang superb , ehh ? bile kua ea movie tu ? lame da ke ? tp aku bru je tengok td , haha . . cool gile c vin diesel tu , tp yang jadi tarikan aku mesti la paul walker . . smart gile kot mamat ni , haihh . .


oke , tutop cite sal fast five , now , sal entry ni , a little love ? rumet aku baru je tunjuk kan aku lagu ni sebab dy tadi tengah survey lagu ntok album weeding dy , so pas dapat lagu ni , dy trus suh aku dengar , . perggghhh , gile sweet lagu ni . . dengar sendiri ye . . nahh ..






p/s : layan diri ye , tekan je video tu . nite ^-^


◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011